asbestdeskundige
asbestdeskundige

Asbestdeskundige

Als asbestdeskundige zijn wij professionelen gepassioneerd en gespecialiseerd in asbestgerelateerde zaken en kunnen u een reeks diensten aanbieden na het opstellen van het asbestattest.

Wat kunnen wij voor u betekenen met asbestcoaching?

Beheersplan

Opstellen van het beheersplan voor uw gebouwen of faciliteiten. Dit plan omvat richtlijnen voor het veilig beheren en onderhouden van asbesthoudende materialen om blootstelling aan asbestvezels te minimaliseren.

Wetgeving asbest

We zijn perfect op de hoogte van de lokale en nationale wet- en regelgeving met betrekking tot asbest en kunnen ervoor zorgen dat gebouweigenaren en beheerders voldoen aan de voorschriften met betrekking tot asbest.

Asbest verwijderen en saneren

Wenst u over te gaan tot sanering maar u geraakt niet wijs uit tarieven, werkwijzes en aanmeldingen? We zorgen ervoor dat u de keuze krijgt uit een aantal offertes – stippelen het beste traject uit en begeleiden u doorheen heel het proces van asbest verwijderen. Zo bent u zeker dat alles veilig en op een correcte manier werd verwijderd.

Risicobeoordeling

Wij kunnen risicoanalyses uitvoeren om de potentiële blootstellingsrisico’s van asbest in een bepaalde situatie te beoordelen en aanbevelingen doen voor risicovermindering.

Advies en begeleiding

We bieden u een deskundig advies aan met betrekking tot asbestgerelateerde kwesties, zoals het plannen van renovaties, inspecties, en het ontwikkelen van beheersstrategieën.

asbestdeskundige

Onze rol als asbestdeskundigen is cruciaal om de gezondheid en veiligheid van mensen te waarborgen, aangezien blootstelling aan asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, zoals asbestgerelateerde ziekten, waaronder longkanker en mesothelioom.

Door kennis, ervaring en toezicht te houden op wettelijke vereisten kunnen we voorzien dat asbest veilig wordt beheerd of verwijderd.

meer informatie
nodig over
asbestcoaching?

contacteer ons!

We Love Buildings staat u met raad en daad bij uw vastgoeddoelen op een duurzame manier te bereiken.

We Love Buildings