TSAAS

TSAAS

Technische ondersteuning als een dienst (TSaaS) is een eigentijdse benadering voor het leveren van uitgebreide en efficiënte ondersteuning voor verschillende technische onderdelen volledig op maat van uw beheersportefeuille.

In een tijdperk waarin technologie, wetenschap en wetgeving snel evolueren, vinden zowel (mede-)eigenaars en beheerders van vastgoed vaak de behoefte aan bijstand om de complexiteit van hun vastgoed of vastgoedportefeuille te begrijpen.

TSaaS is een oplossing die verder gaat dan traditionele ondersteuningsmodellen en biedt een dynamisch en responsief kader om de uiteenlopende technische uitdagingen van uw beheerde eigendommen aan te pakken.

TSAAS BIEDT VERSCHILLENDE VOORDELEN

Laagdrempelig

Een van de belangrijkste voordelen van TSaaS is de laagdrempelige toegankelijkheid en inzetbaarheid. In tegenstelling tot conventionele ondersteuningssystemen die eerder reactief zijn – maakten wij een 24punten schema op waardoor uw gebouwen proactief en regelmatig worden gecontroleerd en steeds op gewenst peil kunnen blijven.

Gegarandeerde visibiliteit

Daarnaast levert onze aanwezigheid een gegarandeerde visibiliteit op in de gebouwen die u beheert.

productiviteitoptimalisatie

Onze beschikbaarheid zorgt ervoor dat uw mede-eigenaars hulp kunnen krijgen wanneer ze problemen tegenkomen, wat resulteert in minimalisatie van downtime in de werking van uw beheer en optimalisatie van de productiviteit van uw beheerders.

expertise en inzicht

Onze expertise en inzicht in het beheer is een ander cruciaal aspect van deze dienst. Ons team bestaat uit bekwame technici en specialisten met diepgaande kennis op verschillende gebieden.
Door gebruik te maken van hun expertise kunnen onze medewerkers problemen snel identificeren, analyseren en oplossen.

TSAAS

U ontvangt een overzicht van de uitgevoerde controles en resultaten ervan zonder dat u zelf ter plaatse moet gaan. U pakt technische problemen onmiddellijk aan of krijgt funnel ter voorbereiding van uw algemene vergaderingen.

Ook proberen?

meer informatie
nodig over
TSAAS?

contacteer ons!

We Love Buildings staat u met raad en daad bij uw vastgoeddoelen op een duurzame manier te bereiken.

We Love Buildings