We Love Buildings

Over We Love Buildings

Onze missie & visie

WLB is volledig georienteerd en gericht u te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot uw immo, waarbij we onze kennis en expertise inzetten om uw doelstellingen te bereiken,

Daarnaast zorgen wij voor de juridische en ethische naleving en het beheer van financiële en operationele risico’s en dragen ook bij aan de ontwikkeling van duurzaam vastgoed.

We hopen om met onze rapporten impact na te laten bij al onze klanten en the sense of awareness aan te wakkeren.

Energie en milieu gaan hand in hand en elkeen van ons heeft de ambitie om de wereld beter achter te laten door u met raad en daad bij te staan uw vastgoeddoelen op een duurzame manier te bereiken.

ONS TEAM
VAN EXPERTEN

Katrien Vanaudenrode

gebouwdeskundige – energiedeskundige type A & D – vastgoedexpert – sloopdeskundige – gecertifieerd asbestdeskundige – lijdend voorwerp

"Een van onze USP's de persoonlijke behandeling van elke klant. Thats's right, wij kijken naar de persoon achter het dossier."

Tina Degraeve

energiedeskundige type A – vastgoedexpert

"Als je mij door je gebouw ziet walsen dan is de kans groot dat dit in het kader van energie is. Als energiedeskundige sta ik jullie bij in de zoektocht naar de ideale oplossing om de klimaatdoelstellingen te behalen."

Birgit Vagenende

energiedeskundige type A – vastgoedexpert

"Ja, hoor. Ik ben een echt manusje-van-alles en dat sijpelt ook door in mijn werk."

Loriana Varsalona

administratie

"Ik sta bekend voor mijn ontembaar enthousiasme, mijn onuitputbare bron aan grapjes en mijn loyaliteit."

Brenda Verbraecken

administratie

"Grote kans dat je mij als eerste aan de lijn krijgt wanneer je inbelt want ik ben ook de persoon die de klant en deskundige met elkaar verbindt."

Ina Napod

architect en BIM modeler

"3D-modellen maken vanuit de bouwplannen helpt alle deskundigen vooruit. Vanuit dit model vertrekken alle calculaties. Je kan gerust stellen dat ik een van de steunpunten ben in elk rapport. "

Bijstand nodig
in je duurzame
vastgoedkeuzes?

contacteer ons!

We Love Buildings staat u met raad en daad bij uw vastgoeddoelen op een duurzame manier te bereiken.

We Love Buildings